FORSIDEN ADD MEG TWITTER DESIGN


 


Av en eller annen grunn, så tok jeg masse bilde av noen kjærligheter. Hadde liksom ikke så mye annet å ta bilder av tydeligvis.

Har ikke fikset header enna, men så snart jeg orker så skal jeg det.


Ble litt fornøyd med det bilde jeg! Hva synes du?
Hvert på Bortelid med skolen i dag, været var så utrolig fint. Sola skinte og himmelen ble blå og mange som ble brune og fine skal jeg si. Jeg gikk 7km på langrenn, så vi ble fort ferdige, derfor tok jeg masse bilder i det fine været. Å det var så deilig å komme seg ut å gå på ski, selv om jeg egentlig ikke hadde gledet med til dette, men det ble bedre enn det jeg hadde håpet da. Fikk litt farge også til og med.
Titt hei!

Tenkte jeg kunne starte å blogge litt igjen, flere måneder siden sist. Begynte å savne det litt og når jeg ikke blogger så tar jeg nesten ingen bilder. Nå har også solen tittet frem og da er det også på tide og hente frem kameraet. Derfor knipset jeg noen bilder i dag, noen få blomster som har dukket opp og en liten kanin som ville ut i det fine været. 

Hva synes du om bildene?

K R I S T I N E
Hei, jeg er ei jente på15 fra Sørlandsbyen Søgne. Er interessert i foto og her på denne bloggen får dere litt bilder av det som interesserer meg! Enjoy!

K A T E G O R I E R
Foto - Blomster
Foto - Dyr
Foto - Inspirasjons motiv
Foto - Landskap
Foto - Natur
Hverdag
Mallorca 2013
Spania 2013


A R K I V
Oktober 2013
September 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
hits